👶   NEW IN! — Baby Activity Set

FREE shipping above 599 DKK

Limited offer: Get free Travel Bag

Cart
Back to Stories

gaveidéer

Vil du give en sjov og lærerig gave, dit barn kan have glæde af i mange år? Udforsk vores gaveguide med idéer til babyer, tumlinger og større børn, eller prøv vores quiz og få en personlig anbefaling til dit julegaveindkøb.

Gaveidéer 0 – 2 år

Med motorik i højsædet, finder du flere gode gaveidéer til babyer og mindre børn. Er du ny i MODUs univers, giver Curiosity-sættet dig mulighed for at udforske legetøjets grundlæggende elementer og bygge balancelegetøj, gyngeheste, køretøjer og andet til at styrke dit barns basale motoriske færdigheder.

Leder du efter en gave til en lille opdagelsesrejsende, der er lige ved eller for nyligt har lært at gå? 3-i-1 Gåvognen understøtter små børn på deres færd frem i verden og er fyldt med sjove og smarte funktioner. Udvid legen og byg den om til en trillebør, eller en lille skammel.

I vores aktivitetslegetøjs kategori finder du også Rullebrættet og den Lille Gåbil. Med Rullebrættet får du et sjovt og alsidigt legetøj, der kan bruges helt ned fra få måneder til mavetid og sansestimulering, mens den Lille Gåbil er det perfekte indendørs køretøj til mindre børn.

Gaveidéer 2 – 4 år

I 2 — 4 års alderen er hver dag en ny opdagelse fyldt med leg og læring. Med Explorer-sættet får du ikke bare ét, men mindst 15 forskellige slags legetøj, som dit barn kan udforske, køre, klatre, hoppe, rulle og vippe på. Sæt deres kreativitet på prøve og byg køretøjer, balancelegetøj, små børnemøbler og meget mere!

Er du på udkig efter bevægelse og fart over feltet, er både Rullebrættet og den Lille Gåbil også oplagte muligheder i denne alder. Lad dit barn suse rundt henover stuegulvet, mens de træner deres balance- og koordinationsevner. Begge aktivitetslegetøj kan gives for sig og som udvidelser til resten af MODU-systemet.

Gaveidéer 4 – 6 år

Alle MODUs byggesæt er velegnede til børn i alderen 0 til 6 år. Med det sagt, er større sæt selvfølgelig lig flere klodser og flere muligheder, som typisk er sjovere, især for ældre børn! Med Dreamer-sættet kan dit barns fantasi få frit løb. Byg et legekøkken, en racerbil, en katapult, eller eller en vippe for to. Et oplagt gavevalg til søskende, som de kan dele og have glæde af sammen.

Udvid legen ved at tilføje ekstra klodser, samlepinde eller hjul. Selv en enkelt klods eller to kan åbne op for en verden af nye byggemuligheder. Med vores Klodspakke får du tre forskellige typer klodser, der kan bruges med ethvert byggesæt — en perfekt gave til eksisterende MODU-ejere.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig er usikker på hvad du skal vælge, hvorfor så ikke prøve vores MODU Match Tool? Besvar et par hurtige spørgsmål og få en personlig anbefaling.

Go to Shop
Watch Video